Dere er jordens salt og verdens lys (Matt. 5, 13-14)

Gå ut i hele verden og forkynn evangeliet for alt som Gud har skapt! (Mark. 16,15)

søndag 6. mai 2012

Relasjon, ikke religion

Da er det endelig mai, og sommeren nærmer seg raskt, men vi holder fortsatt Y åpent flere uker framover. På møtet denne gangen starta Alexander å snakke om at det å være kristen vil si å ha en relasjon med Jesus, og at det ikke er som en religion der man er forpliktet til å holde drøssevis av regler og ritualer. Han minte oss også om at Jesus vil at vi skal holde oss unna synd, og at det vil kunne føre til at vi blir lunkne kristne, til tross for at nåden gjør at vi kan få tilgivelse for alt. Ellers blei det masse bra lovsang, og vi kunne kose oss med et breiere utvalg i kiosken denne gangen ettersom det var kjøpt inn masse godt til gospelnighten tidligere i uka.

Det kommer forresten til å bli litt endringer etter hvert i Y-opplegget. Dette kommer hovedsaklig til å begynne å gjelde fra høsten av, men vi vil nok begynne å kjøre det litt inn allerede no i mai/juni. Hovedtingen er at vi skal begynne med møtet tidligere, kanskje så tidlig som kl. 20.00, og vi vil i det tilfellet ha offisiell åpning av Y 19.30. Starter nok ikke møtet så tidlig med det aller første, men kan hende vi dei førstkommende ukene tar det klokka ni. Uansett, følg med her på bloggen, så vil det bli informert om endringer her etterhvert som de kommer.

Endringer som gjelder fra august:
* Offisiell åpningstid: 19.30 - 23.30 (kanskje 00.00)
* Møtetid: 20.00 - 20.45

Ellers leiter vi etter folk som er interessert i å bli med på å danne et Y-BAND (!), eller som har lyst til å synge i lovsangsteamet. Det er også diverse anna vi trenger hjelp til, så om akkurat DU har lyst til å være med på å gjøre Y til et fantastisk opplegg, ta kontakt med en av oss i ledelsen/Y-styret, så finner vi noe som passer deg.


1 kommentar: