Dere er jordens salt og verdens lys (Matt. 5, 13-14)

Gå ut i hele verden og forkynn evangeliet for alt som Gud har skapt! (Mark. 16,15)

mandag 9. januar 2012

En god start

På fredag hadde vi årets første Y, og vi starta året med å selge taco og invitere Alexander Tomren til å tale. Han snakka om Guds standard, nemlig at Gud har kalt oss til høye stillinger/store nådegaver og at vi skal jobbe hardt (forvalte jorda). Bare det å holde en god døgnrytme kan være en måte å tjene Gud på pga man da får mer ut av dagen. Alexander minte oss også på av vi ikke skal gå inn i framtida med fortida, og at Gud elsker deg uansett, men at han vil at du vender deg bort fra gale handlinger og bruker tid på han. Vi hadde et ellers flott møte med godt med lovsang og mulighet for samtale etterpå. Det blei ikke disippeltreningsgruppe på laurdagen pga Alexander var på Y på fredag, men minner om at første gruppe i år blir no på laurdag.

4 kommentarer:

  1. sorry å si det! men dere er faktisk helt fulstendig hjernevasket hele gjengen! våkne opp og se realiteten! hjelper fint lite og stole på gud til en hver tid

    SvarSlett
  2. Å våkne opp og sjå realiteten er akkurat det vi har gjort :) Realiteten er at e og du bor i et univers skapt av en allmektig Gud og at Jesus Kristus, Guds sønn, blei sendt for å frelse alle som tror på han.
    God bless, og lykke til her i livet :)

    SvarSlett
  3. er du skadd ?? tror du virkelig at du kan sitte på ræva heile livet ditt og tro at gud vil hjelpe deg ut av alt?
    feil! du skaper sjøl din fremtid og bestemmer selv hvordan livet ditt vil bli!
    Om du gir meg bevis på at gud skapte verden og at han eksisterer så skal jeg tro deg veslemann.

    MVH Thomas Bye

    SvarSlett
  4. Nei, det tror e ikke Thomas. Å være kristen handler på ingen måte om å cruise gjennom livet bekymringsløst med Gud som tjener, men å forvalte jorda, ta vare på folka rundt oss og spre budskapet om frelse. Og selvfølgelig bestemme vi sjøl kordan livet vårt skal bli ettersom vi er skapt med fri vilje til å gjøre det vi vil.

    Å gi deg heilt konkrete bevis på Guds eksistens er vanskelig, men det som er sikkert er bl.a. at det var en mann ved navn Jesus som levde i Israel for rundt 2000 år sida og gjorde store ting, og at det fremdeles skjer utallige under i Jesu navn daglig.

    SvarSlett